Christmas Day swim

Det som ni ser på bilderna är alltså en tradition i Irland - att man ska bada på juldagen. Jag hoppade självklart inte i det iskalla vattnet men tog med mig kameran ner till piren och fotade dem modiga simmarna istället. 

23 December

 

Stop worrying about the world ending today. It's already tomorrow in Australia.

Foto: Hannah Pihl    På Bild: Julia♥
De sista lucia repetitionerna avklarade och nu inser jag att mina nerver kommer sitta både i och utanpå kroppen imorgon. Att läsa dikter är ju inte så lätt... när man skakar som ett löv och rösten darrar som jag vet inte vad. Hoppas hoppas hoppas verkligen att det går bra i alla fall. Ikväll väntar fysträning och No-plugg för min del så jag har ingen tid att fylla fler rader i detta inlägg. Chiao!

Love actually

 
Bästa scenen ur min favorit julfilm! Hahaha den blir minsan aldrig tråkig den...

Piece peace peas?

Ännu en skoldag avklarad och bara 15 dagar kvar till Jul och 10 dagar kvar till Jullovet!!!! Åhhhh vad jag längtarrr! Går runt och nynnar på jullåtar och trycker i mig så mycket knäck jag bara orkar nu när det börjar dra ihop sig. På fredag är det dessutom Lucia vilket kommer bli väldigt mysigt, i alla fall för mig som är med i luciatåget, de som tittar på tycker väl att det är rätt tråkigt antar jag haha. Har dessutom ställt upp på att läsa en dikt vilket kanske inte var världens bästa idé då jag har lite scenskräck... men det går nog. 

Flashback Tuesday

 
Bilder tagna med min gamla kamera - Jordanien 2013-

Andra advent

Vilken extreeeeemt seg dag jag har haft! Har gått i pyjamas hela dan och tryckt i mig godis varvat med mazariner och knäck... mina tänder vill säkert skilja sig från mig vid det här laget. Började även på mitt julklappsprojekt som jag kanske visar sen om det blir bra.

Knäck

Lite såhär såg min Lördag ut.. Promenerade till VB i kylan, brrrr vad kallt det var! Kikade in i lite olika affärer med brudarna på översta bilden och åt pepparkakor med glögg.
Bestämde mig även för att göra knäck, har aldrig lyckats med att få de sådär knäckiga förut då det vanligtvis blir en soppa av det hela, men igår gick det äntligen! 

Gör så att det snöar på bloggen

Som ni kanske ser så snöar det just nu på bloggen vilket jag tycker är en liten mysig detalj såhär års. Fick en fråga om jag kunde visa hur jag hade gjort för att ägga in det så vi gör väl ett försök på det då! Får i alla fall chansen att fylla på kategorin Tips-Blogdesign, som har stått öde ett tag hehe. 
Så här någonting borde det se ut när du är klar!
 
1. Kopiera denna kod: 
2. Gå in på Design, Startsida (kodmallarna).
 
3.Leta upp raden där det står </head> och lägg in koden ovanför den. Sedan är det bara att spara!

Life is what happens while you're bussy making other plans

Då var det fredag igen då! Ska åka in med Klara till VRGs öppethus efter skolan och sedan spendera kvällen med att sälja fika på IP fram till 21:00, kuuuuuuul. Kan ju komma på en hel del andra saker som jag hellre skulle vilja göra en fredagkväll men aja! Förhoppningsvis får man i sig en bulle eller två och det är ju inte helt fel om vi nu ska se saker från den ljusa sidan.
 
update: Haha stod aldrig i cafeet, fel dag... VRG var not so good, vill inte gå där.

Teater

Mysigt från we♥it
Kom precis hem från stadsteatern med klassen där vi såg en väldigt bra teater, "Författarna" tror jag den hette... hur som helst så var den väldigt rolig och skådespelarna var grymma! En tant satt och skratta nonstop genom HELA pjäsen, även i de lite sorgligare och alvarligare ögonblicken.

Önskelista 2013

Orange skidjacka//keyboard//vinröd kjol//bordsklocka//Skor - Canada Snow//Skor - Johnny Bulls //Skidglasögon//Kuddar - UO//Ljusslinga//Stickade tumvantar + tubhalsduk//Plånbok// Väska - H&M// Filt
Det här är alltså vad jag önskar mig i Jul! Har räknat ut att jag har varit rätt snäll i år så nån julklapp borde jag ju få.Tomten, om du ser det här vill jag också medela att jag alltid äter upp vilket är ganska imponerande med tanke på pappas vilda experiment i köket.  Sen måste jag ju självklart lägga till att jag  gärna skulle vilja ha lite snö också, lite väl varmt för att vara December just nu...
 
 

3 December

Jag ber om ursäkt för denna hemska syn, att pluta lite sådär sexigt med munnen är helt enkelt inte min grej... Igår var det hur som helst första fyspasset med laget för den här säsongen och det gick väl lite sisådär. Träningsverk har jag i alla fall från topp till tå så jag måste ju åtminstonne ha tagit ut mig. Nu väntar en skål med havrefras framför julkalendern (den e ju så mysig!), så hare bra kompisar!

Why do people say “no offense” right before they’re about to offend you?

Fina Julia a.k.a. MK ♥

Randoms från idag

För att få igång julstämningen lite grann så åkte jag ut med päronen till Ullriksdals slott och fikade samt handlade en massa onödigt julkrimskrams som mamma tyckte såg nödvändigt ut! Har även tryckt i mig mina två första lussebullar för i år och kollat på första avsnittet av julkalendern så julstämningen är minst sagt på topp! Nu ska jag ta tag i lite nödvändigheter som jag har skjutit upp hela dan och kanske äta en lussebulle till...
påss å kram!!! 

RSS 2.0