Konserten

Mobilbilder :)
Kom precis på att jag helt glömt bort att visa bilderna därifrån, så här har ni några stycken i alla fall. Filmade ju mest och tyvärr så är min sångkarriär ett hopplöst fall vilket förstör hela videon när jag står där och... vrålar? Hur som helst.
Kl. 04.50 ringde väckarklockan och så bar det av mot globen där vi fick sitta och köa hela dan, i regnet, men det var lugnt värt det! Jag och Julia fick väl drömplatserna minst sagt, allra längst fram och nästan i mitten!!! Förbandet(artisten) sög men det gjorde inget för resten av konserten var så sjukt sjukt sjukt braaaa!!! 

Fotbollsavslutning

Dags för fotbollsavslutning med laget nu! Laser Dome och Pizza står på programmet så det kan ju inte bli allt annat än bra! Satsar självklart på vinst, vad är det annars för poäng att köra liksom?
Hejsålänge!!!

Secrets are my favorite

Självporträtt från Halloween

Och så va hon tillbaka!

Med denna charmiga bild är jag alltdå tillbaka! Har väl ingen annan ursäkt för att ha övergivit bloggen så länge än att jag hatar (ogillar starkt) November. Usch. Så för att inte bli överdepprimerad av regn, läxor och mörker så bestämde jag mig för att skippa den månaden och hoppa direkt till December. Fungerade ju helt okej förutom att mitt läsarantal gick från 12 till 2, men jag får jobba mig upp mot de stora siffrorna igen haha! 

The Moonshine Jungle Tour

♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

Regn och Toblerone

Tagggggggggar till nu innan konserten imorn!!!! Åhh kommer bli så bra (förutom att vi ska gå upp kl 6.00 och köa hela dan...)! Kul också att Ellen och Julia köpte lite sistaminuten biljetter igår också så att de också hänger med.

I'm gonna pick up the pieces and build a lego house, if things go wrong we can knock it down.

Tyckte det här huset var lite charmigt...
Då var man hemma från Tallin då! Var faktiskt väldigt fint där, men lite skumt också. Jag får berätta mer sen med bilder och allt i ett annat inlägg. Fick hur som helst lite dödsångest på vägen hem då det var "lite" stormigt och satt och tröståt brownies från efterättsbuffén. Men som tur var så blev det inget titanic drama och jag överlevde, lite tjockare och lite gladare. 

1 November

Foto: Hannah Pihl     På Bild: Julia     Kamera: Nikon D7000 + Nikorr 50mm 1.4G

RSS 2.0