Happy Halloween

Foto: Hannah Pihl       På Bild: Hannah Pihl    Kamra: Nikon D7000 + Nikorr 50mm 1.4G
Happy Halloweeeeeeeeen!!!! Tog lite "läskiga" bilder innan vi åkte igår och här har ni en liten del av resultatet.  //Tidsinställt inlägg//

The Borrower

Foto: Hannah Pihl    Kamera: Nikon D7000 +Nikorr 50mm 1.4G

30 Oktober

Startade dagen med att fixa till den här snyggingen! Är ganska nöjd ändå, för lite svårt är det ju trots allt. Alldeles strax ska jag cyckla iväg i regnet och handla lite inför resan, ikväll sitter jag ju på en båt med kurs mot Estland. Har ingen aning om hur det ser ut där, om det är fint o.s.v men kameran får hänga med i alla fall. 

Some people don't get me. I don't get me either.

 
Foto: Hannah Pihl      På Bild: Hannah Pihl     Kamera: Nikon D7000 + Nikorr 50mm 1.4G
Provade att ta lite självporträtt idag med färg i ansiktet (blå färg btw) och blev faktiskt riktigt nöjd med en del! Åkte in till stan idag för att köpa lite smink på buttericks så att jag kunde göra nåt coolt till halloween, men det jag letade efter var tyvärr slut. 

we rarely stop see the beauty in life, cause we're too busy creating it

Bilder från we♥it
Igår hittade jag äntligen en vinterjacka! I år prioriterade jag värme framför snygghet, så det kanske inte är världens vackraste jacka men den är i alla fall väldigt varm och mysig. Gav mig även på ytterligare ett träningspass, men det slutade med att jag somnade på yoga mattan när jag skulle göra rygglyft... På eftermiddagen satt jag och kollade på "Pojken i Randig Pyjamas" och grät floder, usch vad hemsk den var (men väldigt bra också)!  Blev hur som helst snabbt glad igen då Sofie Sund gillade och kommenterade min bild som jag ritade på henne på instagram! Hehe tyckte det var ganska coolt, ni kan se den här.
 
Fick precis reda på att pappa har bokat en liten spontan resa till Tallin på Onsdag, har aldrig varit i den delen av europa så det bli nog kul. Nu blir det lite plugg för min del, borde vara olagligt att dränka små barn i läxor på loven!

Honeymania

Får jag be att presentera min nya extremt underbara body butter från The Body Shop som jag fick av de som jobbade där som "tack" för att jag hade hjälpt till under veckan, så söta! Den här doften är helt ny och luktar jääääääättegott, rekomenderar den starkt! 
Idag har jag försökt mig på en springtur men den förvandlades snabbt till en promenad efter bara 2 km hehe. Sedan var det iväg till SQO och leta vinterjacka men hittade ingen som jag tyckte om... Ikväll ska jag och resten av familjen Pihl på middag hos några grannar vilket blir myyyspysigt! 
 

Oh why did God create this world so unfair

 

Fredag 25 Oktober

Idag är det alltså den 25, vilket innebär lön för en hel del, så jag kommer nog ha fullt upp i butiken hela dan! Mina fötter kommer nog aldrig förlåta mig för att jag har haft converse hela veckan, men de får lida en dag till.
Hoppas att ni får en bra dag!

You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.

Har precis avslutat en teckning och ska nu krypa ner i sängen och sova. Bästa stunden på dan, helt klart! Imorgon är det sista dagen på min prao, vilket är både tråkigt och skönt på samma gång. Det är sjukt hur många konstiga människor det finns haha! Har aldrig fått så många konstiga frågor förut, som jag fått den här veckan, någon försöker pruta på en dyr perfym och en annan undrar om vi säljer några ätbara body butter med chips smak... 

Jag har inget mer än mina tankar

På bild: Oskar     Foto: Hannah Pihl      Kamera: Nikon D7000 + Nikorr 50mm 1.4G

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.

Foto: Hannah Pihl    På bild: Julia    Kamera: Nikon 7000D + Nikorr 50mm 1.4G

221013

Praoen gick verkligen jättebra igår och jag kände mig som hemma direkt! Alla som jobbar där är dessutom jättegulliga och det ända som är negativt överhuvudtaget är att jag kommer hem kl. 20:00 på kvällen, men det är ju bara en vecka så det gör inget! Jag fick springa runt på lagret, packa upp varor och hjälpa kunder (så gott jag kunde). Hehe skämmde väl ut mig några gånger när jag sa helt fel.. Nu måste jag springa iväg till bussen, chiao!

Prao

Då var det äntligen dags för praoen! Ska jobba på The Body Shop i Kista Galleria från 11:00-19:00 hela veckan, lite sent kanske men det blir säkert kul. Vi får se hur det går helt enkelt! 

@drawings_andotherstuff

Nu e det så att jag har gått och skaffat mig ett litet instagram konto där jag lägger upp mina bilder och teckningar! Har bestämt mig för att få minst 10K... så ja ni kan ju gärna få hjälpa mig lite på traven och följa mig haha! Hittills har jag bara typ 100 följare men det går framåt. 
@drawings_andotherstuff @drawings_andotherstuff @drawings_andotherstuff @drawings_andotherstuff

Du kan köpa blod, men inte ett liv. Du kan köpa en klocka, men inte tid.

Sitter och tuggar mariekex och försöker komma på var jag har lagt min mobil, den har en tendens att försvinna ibland.. men kommer alltid fram igen! Nu behöver jag bara överleva en dag till i skolan innan jag får TVÅ hela veckor där jag slipper träffa klass 9D. Hoppas att ni haft en bra dag allesammans!

RSS 2.0