If your homesick give me your hand and I'll hold it

Mina fingrar har varit som djupfrysta fiskpinnar hela dagen och kommer snart ramla av. Min måndag suger och jag hatar måndagar. Puss och kram.

Du föddes som ett original. Dö inte som en kopia.

Foto: Hannah Pihl    Kamera: Nikon D7000 + Nikorr 50mm 1.4G

H. Den där bokstaven efter G

 Foto: Hannah Pihl     Kamera: Nikon D7000 + Nikorr 50mm 1.4G
Idag ska jag springa runt i en fotbollshall och döma matcher hela dagen. Tycker egentligen att det är väldigt tråkigt men 120 kr för 45 min är ändå rätt bra tillräckligt bra för att jag ska göra det. Nu måste jag skynda mig så att jag inte kommer för sent till första matchen! 

Café Bel Mondo

Min Mammut
Kom precis hem efter en lång dag inne i stan med shopping och alldeles för god fika! Om ni strosar runt på Drottninggatan nån gång och plötsligt blir fika sugna så måste ni fika på Café Bel Mondo. Deras kakor,tårtor och pajer är dödligt goda (bokstavligt talat) så ni äter på egen risk. Rekomenderar speciellt deras morotskaka, mmmm vattnas i munnen bara jag tänker på den! Var typ kaos inne i alla affärer och fick knappt luft bland alla människor, men fick ändå med mig en skjorta och två par jeans hem. Vi var även inne på The Body Shop där jag blev sminkad och fick lite tips om hur jag skulle nvända de olika produkterna (ska jö praoa där!).

I don't want to waste the weekend

 Fina Maja med mitt fina mobilskal
Min fredag har väl innehållit ungefär det som en vanlig fredag ska inehålla. No-prov, en kaosig lektion, vattnig skolmatsspegetti, kladdkaka hemma hos Julia, vad mer kan man begära? Fick även skippa musiken för att gå ner till vårdcentralen och prata om min astma vilket var en ... trevlig upplevelse. Hörde/förstod inte vad receptionisten sa och det gjorde nog inte han heller då han skickade mig till fel våning tre gånger innan jag hittade fram till rätt väntrum. Sen efter att ha väntat i tjugo minuter var det liksom bara in, blås i ett rör, och hejdå. Blev lite sur på de och var noga med att ge killen i receptionen en arg blick innan jag gick tillbaka till skolan. 
Imorgon väntar ett hårt fyspass med Maja och Ebba klockan 10.00, bara för att vi är hurtiga och älskar att gå upp tidigt på lördagmornar och träna och kanske lite för att vi har fått en hemsk idrottsuppgift som tvingar oss tll detta.

Vindstilla inombords ankrar vi på stormigt vatten

Sitter och dricker te i min och lyssnar på Daniel Adams Rays nya låt som e ganska väldigt bra faktiskt.                       You know you want to listen...

Den 25 September 2013

bild från förra hösten
Idag hade jag sista knatteträningen med mina gullungar som är raka motstsen till helvetet som jag upplevt varje måndag. Tråkigt att inte träffa de mer men gasnka skönt ändå att vara lite ledig på eftermiddagarna. 
Glömde att berätta att jag hittade prao plats igår föresten! Nu får de anställda på The body shop dras med mig i en vecka! Är jättetaggad och tror att det kommer bli väldigt kul. 

3 Instagramers

Här delar jag med mig 3 av mina favorit-fotoinspiration-instagramers! Man kanske inte ser bilderna så bra men ni kan ju gå in och kolla själva om ni tycker att de verkar bra.
@sunspell Ali Pham, som tjejen heter, tar sjukt fina motljusbilder och jag blir väldigt inspirerad och glad av hennes bilder. Hon har även en facebook sida som ni kan gå in och kika på här!
@jayalvarrez Jay Alvarrez är en galet snygg surfarkille som bor på Hawaii och tar undervattensbilder
 och typ lever livet, verkar det som i alla fall... Man kan hitta honom på tumblr här.
@_positivity Aya är 14 år (!) och är bosatt i Philipinerna där hon tar uuuuuuuuunderbaaaaara bilder, hon är gymnastisk som bara den dessutom vilket gör henne till en sjukt duktig modell också (t.ex.bilden i mitten). Precis som Ali har hon en facebooksida, kolla vetja!

Tell the devil I said, hey, when you get back to where you're from .

Foto: Hannah Pihl       Kamera: Nikon D7000 + Nikorr 50mm 1.4G     Kärekslås på Västerbron   

Ett onödigt ord. ambivalent

Måndag idag igen. Hade egentligen kunnat haft sovmorgon till 11.20 men nej. Gymnasiematte 8.00. Behöver väl inte skriva vad jag tyckte om det men efteråt gick jag i alla fall ner och handla lite gott och drog sedan hem till Ebba för att äta brunch. Där var det jättemysigt och vi lyssna på musik och försökte slänga upp pankakorna lite sådär proffsigt så att de vänder på sig, men vi var inte så pricksäkra och de flesta hamnade på golvet. 
På knatteträningen i eftermiddags var jag nära på att strypa de små bajsungarna, de var så sjuuuuuuukt jobbiga. Jag är så himla glad att det här var sista träningen!

Marknad

På den första marknaden (vi hann åka till två) var det mest bara krimskrams, typ små glasdjur, teserviser gamla smutsiga gympaskor e.t.c men mitt bland alla koppar och sunkiga mattor så står det ett par svarta, oanvända Dr Martens, i MIN sorlek!!!! Jag slet typ av mig skorna och kasta mig mot de (inte riktigt men nästan) men självklart så var de så obeskrivligt osköna att de inte ens var värda de 300 kr som de såldes för. Väldigt besviken åkte jag sedan vidare in till söder där de hade en annan marknad. Där såldes det helt andra grejjor och jag spanade både in ett par sjukt snygga klackar från Jeffrey Cambell och en vintage kamera. Men eftersom att kamerorna såleds för typ 500 kr st och jag inte är så bra på att pruta så slutade det med att jag kom hem tomhänt.

Mördar blicken

Foto: Hannah     Kamera: Nikon D7000 + Nikorr 50mm 1.4G     Min favorit bild på min pälsboll
Hade en jättemysig kväll hemma hos Matilda igår men åt som vanligt för mycket och hade ont i magen hela kvällen.. Matchen gick också bra och vi vann med 5-0 så det var med andra ord en väldigt bra lördag. Idag ska jag och mamma in till nån marknad/loppis och, fynda? Vi får väl se hur det går.

A smile is the best makeup

Foto: Hannah Pihl       Modell: Ebba        Kamera: Nikon D7000 + Nikorr 50mm 1.4G
Känner på mig att det kommer att bli en riktigt bra lördag! Har match mot BP på eftermidaagen och så tjejmiddag ikväll hos Matti. Hoppas att ni får en bra dag! 
Kram
 

It's like wishing for rain as I stand in the desert

Foto: Hannah Pihl         kamera: canon eos 1000D (gamla kamris)
 

Vi kan åka till Paris

gammal bild...
Idag tog vi skolfoto i skolan och trots att jag inte brukar bli så bra på bild så tror jag nog ändå att det blev helt ok. Vi tog ett vanligt kort och ett spexfoto där några hade bestämt att vi skulle se ut som bankrånare/terrorister/mördare, ja nåt i den kategorin helt enkelt. Anyway, rektorn tyckte att våra leksaks pistoler "sände ut fel signaler" så vi fick inte ha med de haha! jag som även är med i elevrådet, fick ta ett till spexfoto lite senare på dan som gick betydligt bättre. Låter ju lite tråkigt när man skriver det men vi hade i alla fall mustcher och en skylt där det stog - 2 cool 4 school.

RSS 2.0