Feel the rain on your skin

 
 Åh, så bra så...

Gröna Lund

Har spenderat dagen på bästa möjliga sätt med mina fina vänner! Trodde att det skulle bli dåligt väder, och tydligen trodde resten av Stockholm också det då det var superkorta köer till allt, väldigt väldigt skönt måste jag säga! Har alltid varit lite snurr, höjd och fart rädd vilket inte är särskilt bra egenskaper på ett nöjesfält, men under det senaste året har jag utmanat mina rädslor lite, så nu åker jag allt! Vi kom dit när det öppnade och fick åka nyckelpigan, gammelkarusellen och tekopparna den första timmen innan de öppnade den "stora" delen. 9,5 timmar senare sitter jag nu hemma och ska vila upp mig lite inför sista veckan på sommarjobbet!
-H

L'amour-propre est un ballon gonflé de vent dont il sort des tempêtes quand on y fait une piqûre.

 
 

Åttondelsfinal

Om en minut sitter jag bänkad framför första matchen i VM slutspelet! Har bettat på Brasilien men hejjar självklart på underdogen som princip...

Lazy dayz

 Ni anar inte hur skönt det var att inte behöva vakna till ljudet av en jobbig väckarklocka imorse! Känns som en perfekt dag för at stanna hemma, läsa, titta på serier och bara chilla, så förmodligen kommer min dag se ut så.
Hoppas ni får en skön lördag ni med!

Äntligen helg!

"Men Hannah lilla vän, om du och Ebba lämnar mig så faller min värld samman", har ni hört nåt gulligare? Vi verkar ha gjort ett väldigt bra intryck hos gamlingarna trots at vi typ inte gör något alls. Idag gick i princip hela dagen åt att baka en morotskaka som blev (citerar Gullan) "Helt enastående god."
-H
 

Good reads

1. Kathryn Stockett // 2. John Green // 3. Jamie McGuire // 4. Markus Zusac // 5. John Green // 6. Rebecca Makkai // 7. Khaled Hosseini
Jag älskar själv att gå in på bloggar och få tips om böcker, filmer, recept osv. Så nu tänkte jag att jag också kunde dela med mig lite av några bra böcker jag tänkte beta av under sommaren. De flesta på listan är på engelska men finns självklart på svenska också! Tänker inte skriva någon lång recension om varje bok, då jag bara läst två av dem, men tänkte ändå att det kunde vara kul att få lite tips! 

Ludde

 

Några gamla i svart och vitt

Är lite sur på mig själv för att jag inte tog med mig en gullig teckning hem idag som jag fick av en gamling som skulle måla av mig när vi satt och rita. Det är som om man går bakåt i utvecklingen då dessa skrynkliga människor stundtals är lika intelligenta som en treåring. Till och med en sak som att lägga den sista pusselbiten i ett pussel med 30 bitar är svårt.
 

Clouds come floating into my life, no longer to carry rain, but to add color to my sunset sky.

Alltså, det här med moln... är det inte det finaste som finns?

Väntar desperat på bättre väder

Har precis kommit hem från säsongens sista, regniga men ändå roliga träning, och är helt slut. Inte för att träningen var jobbig, men för att jag är såååå trött på att jobba. Kommer ju bli smått deprimerad om jag måste lägga en ända pusselbit eller se ett ända matlagningsprogram till. Men men, får tänka positivt! Inte många som får betalt för att slappa hela dagen. Vädret gör ju inte precis saken bättre heller, men å andra sidan är jag glad att det inte är 30 grader och sol så att man känner att man går miste om sommardagarna... men 10 grader?
Försökte i alla fall pigga upp mig själv lite igår med en jordgubbs- och rabarberpaj som var super god! Recept hittar ni HÄR om ni vill testa.

Det är måndag än en gång

 
 
 

We live in a wonderful world that is full of beauty, charm and adventure. There is no end to the adventure we can have if only we seek it with our eyes open. Your life begins at the end of your comfort zone.

 
Deep Deep Deep.

Life is what happens while your'e busy making other plans

 

Midsommarafton

Åh vad mysigt vi har haft det! Fick ju inte direkt någon midsommarfeeling under dagen då det var typ 10 grader och jag gick omkring i mjukiskläder... svensk sommar. Vi körde i alla fall små grodorna och co. runt midsommarstången och avslutade med en tvåkamp där vi hoppade säck och grejjer. Efter det blev det en massa god grillad mat, sälskapsspel och bastning + bad i kvällssolen. Jag och Evelina gick loss lite med våra kameror i solnedgången som var helt helt helt otrolig... bilder kommer.
-H
 

RSS 2.0