Vårfesten 2014

Här är några bilder från balen den 28 maj. Otroligt lyckat måste jag säga! Jag har varit med i balkomitén och fixat i ordning allt i flera månader, men det var värt det, tror faktiskt att alla hade kul den här kvällen. Till skillnad från vissa andra lyxlirare var vi i skolans matsal, men vi hade gjort i ordning den väldigt fint så det var inga problem! ALLA var dessutom sjukt fina i sina klänningar och kostymer. Jag kommer inte kunna beskriva denna kväll på ett bra sätt och låter därför den sista bilden tala för sig själv. Bra musik. Lökigt. Kul.

Klassresan

Boodaborg, god mat, spökrunda, fotboll, bad, prat runt elden och annat mys var hur jag spenderade min helg med min klass. Tråkigt att vi gjorde resan så pass sent men var ändå väldigt kul faktiskt (trots att jag inte gillar min klass). Kommer sakna kaosklassen 9D lite grann.
-H
 

Kals

Fick träffa mitt nya kusinbarn, Edit, igår för första gången när vi firade Titti som fyllde 60 år! Grattis till dig! Kan ju inte direkt säga att jag hade särskilt kul, men god mat var det i alla fall.
-H

RSS 2.0