Värre än Ove

Har precis kommit hem från ett par mysiga dagar på Julias landställe med segling/båtåkning, fotbollsspelande med hennes söta kusiner, badning och en massa annat kul. Innan tåget ens hade rullat in på stockholms central hade jag hittat en ny kompis att trakassera. Imorgon tar jag och Maja nämligen bussen till Julias landställe så nu är det bara att packa upp och packa om. Gäller ju liksom att utnyttja sina kompisar som har lyxen att ha sina landställen rätt nära stockholm. ;)
 

read it all backwards . sdrawkcab lla ti daer

 

Tjugondra Juli Tvåtusenfjorton

 

 
 

up and away

 

Gräs i motljus. Fint.

 

Vietnam

Ser ni det limegröna landet i mitten? Det är Indien. Till höger om Indien finns en massa mindre länder som snirklar sig ner mot Indonesien och Filipinerna. Bland dessa snirkliga länder ligger Vietnam och där är jag just nu! Är monsun period i de här områdena under den här tiden på året vilket innebär att det ösregnar en timme om dan och är riktigt, riktigt varmt och fuktigt men förmodligen har jag det riktigt bra ändå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

South America. It's like America... but south.

 
 Nån dag i framtiden så...
 

Vi svävar ut i horizonten.

 

Like a Girl.


Safe and Sound

 
 

INTERIOR IDEAS

 Alltså, det här med inredning måste ju vara något utav det roligaste som finns! Kan sitta i timmar och bläddra igenom interiörtidningar och får typ fjärilar i magen av att gå in på möbelbutiker. Dessa bilder är från mitt inredningsalbum på Pinterest där man för övrigt kan hitta en massa inspirerande bilder på allt möjligt!

Back light night

 

Ghirlande nei capelli e un sorriso

 
 

Flowers in ma hair like I don't care

Packar för fullt här hemma med Argentina - Holland i bakgrunden. Är faktiskt lite nervös inför flygresan imorgon, vet inte vad det är men har utvecklat någon sorts flygrädsla de senaste åren och får hjärtklappning så fort det blir lite luftgropar som skakar om planet. Fattar egentligen inte hur de där metallklumparna kan lyfta från marken och är man höjdrädd så är en skakig flygtur på 3000m inte optimalt. Nej, nu ska jag titta på förlängningen av semin, Chiao!

RSS 2.0