Shadows escape to the hallways

Tjenis! Var ett tag sen nu, men nu har jag hittat en liten lucka till bloggen igen... kl halv tolv på en söndag. Hur som, så har jag typ pluggat, ätit och varit med kompisar hela helgen. (Och vi får inte glömma att jag även köpt en sån där hårig tröja. Mycket mysig.) I fredags fyllde Ellen år vilket självklart skulle uppmärksammas, inte en, men två gånger av våran otroligt omusikaliska klass. Men ändå lite gulligt. Åt alldeles för mycket på en thaibuffé i sumpan med några tjejer i laget och spenderade resten av kvällen hemma hos Molly med typ 3 kilo godis.
I lördags fotade jag lite med Oskar.. bilder kommer... då solen faktiskt sken större delen av dagen. Även denna kväll var jag med vänner och åt alldeles för mycket, men vad ska man göra när en Ben and Jerry kostar 40 kr??? Väldigt kul att träffa mina gamla vänner i alla fall.. man ser de ju inte så ofta längre nu när vi går i olika skolor. 
Idag har jag pluggat, käkat godis som blev över från de 3 kilorna, sprungit, kollat NO filmer på mysigaste tänkbara sätt och sprungit 5 km i regnet. Och sett första avsnittet av Homeland säsong 4!!!!!
 
Såååååå det var en liten update av min - som alltid - otroligt händelserika helg. Nu ska jag dyka ner i mina läxböcker igen så ifall det här skulle vara det sista jag skriver på denna blogg så vet ni ju i alla fall att ni inte ska börja på Kungsholmen.
 

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0